journalist – bladenmaker & websitebedenker

vanholstpellekaan@emma.nl
LinkedIn

Ervaren bladenmaker voor wie niets zo bevredigend is als de creatieve doorbraak, het verkrijgen van het nieuwe, heldere inzicht. Nieuwsgierig by nature. Ontwikkelt ook websites, geeft communicatieadvies en organiseert debatten en gesprekken. Voor dat laatste naar EMMA verhuisd om Bij EMMA uit de grond te stampen. Een nieuw podium voor dialoog en debat, tussen de overheidstorens in het hart van Den Haag. Bij EMMA: van kleinschalige kennislunch tot plenair dagprogramma. Over de thema's die ons na aan het hart liggen. Met als doel: burgers en bestuurders rond maatschappelijke vraagstukken bij elkaar brengen.

Eduard vraagt graag: waar is het ons ook al weer om begonnen? Wat is de kern van de zaak? Ziet maatschappelijk engagement en zingeving als twee kanten van dezelfde medaille. Maakt incidenteel vluchtelingen wegwijs in Nederland. En is uit ervaring propagandist van de 'dialoog in het donker’: het echt gelijkwaardige gesprek in het aardedonker, zonder de afleiding door visuele prikkels.

Drijfveer: mooi werk maken
Specialisatie: redactie, advies en creatie
Werkte eerder als: hoofd communicatie bij De Nieuwe Poort, programmamaker bij #24uuronbegrensd en hoofdredacteur bij onder andere HP/De Tijd en Volzin magazine