Wil jij bij EMMA werken aan projecten die bijdragen aan een duurzame en inclusieve samenleving waarin iedereen een stem heeft? Wil je bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken door toegepast wetenschappelijk onderzoek te doen, participatieve en deliberatieve processen te ontwerpen en organiseren of inspirerende content te maken? Misschien is werken bij EMMA dan iets voor jou.

Mail sollicitaties@emma.nl

Open sollicitatie

Herken je je niet in een van de vacatures, maar denk je toch een aanvulling te zijn op ons team? Dan kun je een open sollicitatie sturen naar sollicitaties@emma.nl. Stuur daarin in ieder geval je cv mee, en een brief waarin je aangeeft waarom je denkt bij EMMA te passen en welke relevante ervaring je meeneemt. Je sollicitatie richt je aan Reinout de Vries, partner verantwoordelijk voor werving en selectie. Als je meer informatie wilt, kan je ook via dit e-mailadres contact opnemen. Of bel naar 070-8700460.

Diversiteit en inclusie

Bij EMMA hebben we oog voor talent. Soms hebben mensen even aan de kant gestaan, of om redenen niet volledig op de arbeidsmarkt geparticipeerd. EMMA kijkt daar doorheen en geeft mensen een (tweede) kans. Bovendien streven we ernaar een afspiegeling van de maatschappij te zijn. We zijn daarom altijd op zoek naar mensen die ons team diverser maken.

Vacatures:

Open sollicitatie junior medewerker
Lees verder
EMMA zoekt ervaren adviseur met ruimtelijk profiel
Lees verder
EMMA is op zoek naar een creatieve maker
Lees verder
EMMA zoekt: (student) medewerker hospitality
Lees verder