Foto van Ferdi van Wersch. Ferdi is een witte kale man en heeft donkere ogen. Hij draagt een lichtblauw overhemd.

Ferdi van Wersch

Sales- en contractcoördinator - senior onderzoeker - aanjager

Als sales- en contractcoördinator is Ferdi verantwoordelijk voor alle vormen van offerteaanvragen en aanbestedingen en de daarbij behorende contracten. Zijn drijfveer: zorgen voor uitstekende aanbiedingen aan opdrachtgevers. Hij maakt onderdeel uit van het salesteam van EMMA.

Blijvend inzetbaar
Verder is Ferdi onze arbeidsmarktexpert, gespecialiseerd in vraagstukken rondom inzetbaarheid. Industrie, transport en logistiek, onderwijs, zorg tot overheid: er is nauwelijks een beroepssector die Ferdi niet kent als het gaat om arbeidsmarktparticipatie. En die hij niet voorziet van onderzoek en voor de praktijk geschikt advies.

Momenteel werkt hij samen met de Radboud Universiteit, Open Universiteit en het Sectorinstituut Transport en Logistiek naar een vierjarig NWO-onderzoek naar leidinggeven aan duurzame inzetbaarheid. Eerder onderzocht Ferdi de arbeidsmarktpositie van voormalig wedhouders. Ook heeft hij meegewerkt aan de ontwikkeling van het mobiliteitsplatform voor de sector transport en logistiek. En voor een scholengroep in Dordrecht heeft hij een onderzoek uitgevoerd naar de duurzame inzetbaarheid van docenten.

Achtergrond

  • Technische bedrijfskunde met specialisatie personeelsmanagement en operationele research en statistiek, TU Eindhoven en hij heeft een post hbo-opleiding gevolgd rond de operationele kant van personeelsmanagement.
  • Senior onderzoeker/adviseur, A-advies
  • Senior onderzoeker/adviseur ITS, Radboud Universiteit Nijmegen
  • Afdelingshoofd IVA beleidsonderzoek en advies, Universiteit Tilburg

vanwersch@emma.nl