Hoe laat je een grote transitie slagen? Dát onderzoeken onze collega's Linda de Veen en Tim de Jong in de prachtige, verhalende podcast 'In Vervoering'. Aan de hand van de #hyperloop gaan ze op ontdekkingsreis. De hyperloop is in potentie een revolutie in mobiliteitsland. Een duurzaam alternatief voor korte vluchten. Maar er moet nog veel gebeuren, voordat we echt naar de andere kant van Europa kunnen. Vanaf vandaag kan je in je favoriete podcastapp luisteren naar Aflevering 1: De Droom.

In deze eerste aflevering van de podcast In Vervoering, spreken Linda en Tim met Tim Houter van Hardt Hyperloop. Hoe ziet zijn wereld eruit als het allemaal gelukt is? En ze gaan langs bij transitiedeskundige Sophie Buchel van DRIFT, om te ontdekken wat er allemaal op het pad van Tim gaat komen. Wat komt er allemaal kijken bij een grote transitie? Wat kunnen we leren van andere transities?
 
Dit is aflevering 1 van In Vervoering, een podcast van Overheid van Nu. Luister ‘m op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, of een andere podcastapp. En abonneer je alvast zodat je geen aflevering mist!

Gemaakt door

Linda de Veen

Foto van Linda de Veen. Linda is een witte vrouw met lang, rood, krullend haar en lichte ogen. Ze heeft een donkergroene colbert aan en een grijs shirt.
ANNE – media-analyse – burgerparticipatie 

Inspiratie over Klimaat en Energie?

Ontvang een paar keer per jaar een inzicht, publicatie, of tip voor een bijeenkomst.