historicus – adviseur - nieuwsgierig

kist@emma.nl
LinkedIn

Gijs slurpt de wereld om zich heen gulzig op. Van de toekomst van onze planeet tot wijkbewoners die uit elkaar groeien in zijn eigen Amsterdamse buurtje. En van de politiek en cultuur van het Midden-Oosten tot vernieuwende ideeën over het democratische systeem. Gijs' interesses zijn wijk- én wereldomvattend.

Het is ook niet zo raar dat zoveel interesses zijn verenigd in één persoon. Op het ministerie van Buitenlandse Zaken maakte Gijs kennis met de binnen- en buitenlandse politiek en heeft hij de kunst van de diplomatie geleerd te verstaan. En dankzij zijn loepzuivere maatschappelijke antenne komt Gijs op meerdere onderwerpen tot zijn recht. Gijs is een strategisch denker, maar deinst er niet voor terug om de mouwen op te stropen en praktisch aan de slag te gaan. Het liefst als onderdeel van een team. En het allerliefst onder hoge druk. Buiten kantooruren is Gijs voor iedere sport enthousiast te maken. Hij wil wel altijd van je winnen. Maar dat heb je al snel als er zoveel overgave in het spel is.

Drijfveer: een fraaie samenleving voor iedereen
Specialisatie: de (inter)nationale politiek, public affairs, integratie
Werkte eerder: bij het ministerie van Buitenlandse Zaken als beleidsmedewerker Midden-Oosten en adviseur van de secretaris-generaal, en als adviseur public affairs bij Stichting Blendin - de schakel tussen nieuwkomers en Nederlanders.