Naar een transitievisie warmte en een toets- en afwegingskader grootschalige duurzame opwek voor de gemeente Bunschoten!

Samen met DWA is EMMA verantwoordelijk voor de begeleiding van het opstellen van een transitievisie warmte en afwegingskader grootschalige, duurzame opwek voor de gemeente Bunschoten.

Twee bureaus, één opdracht

In deze opdracht brengen we twee bureaus, met elk een eigen expertise, samen. EMMA werkt namelijk samen met een ander bureau: DWA. DWA zorgt voor de technische ondersteuning en is projectleider van de transitievisie warmte. EMMA is verantwoordelijk voor het verloop van de beide projecten en zorgt voor afstemming tussen beide trajecten. Ook brengen we onze expertise op het gebied van participatie en communicatie in.

Door de projecten te combineren kunnen we efficiënt omgaan met de tijd van de gemeente en haar inwoners. We delen kennis en kunde met elkaar, trekken gezamenlijk op in de participatie en ondersteunen elkaar waar nodig.

Gemaakt door
Foto van Anne Kroese. Anne is een witte vrouw met donkerblond haar, dat op deze foto los hangt. Ze heeft een wit jasje aan en draagt turquoise oorbellen.

Anne Kroese

verbinder – hoofd, hart en handen
Bestuur en Democratie
Klimaat en Energie
Gelijke kansen en Gelijkwaardigheid
Zorg en Sociaal domein

EMMA-nieuwsbrief

Altijd op de hoogte?