Ben je je aan het oriënteren op een baan na je studie? En wil jij echte maatschappelijke impact maken met onderzoek en advies? Kies dan voor een baan bij EMMA, een toonaangevend onderzoeks-, advies en participatiebureau voor de publieke sector. Ben je nieuwsgierig naar de projecten waaraan we werken en de diverse opdrachtgevers waarmee we samenwerken? Kom dan langs tijdens de inhousemiddag op vrijdag 24 mei! We zorgen voor een interessant programma met na afloop een informele borrel.

twee mensen bereiden een burgerberaad voor.

Wat kun je verwachten?

Bij EMMA helpen we onze opdrachtgevers om samen met hun omgeving innovatieve oplossingen te vinden voor de complexe maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. Wij voeren (toegepast) wetenschappelijk onderzoek uit, verstrekken strategisch advies, faciliteren participatieve processen zoals burgerberaden, en produceren inspirerende content, zoals fotoverhalen en podcasts.

We trappen de inhousemiddag af met een presentatie over de brede scope van ons werk bij EMMA en geven je een inkijkje in hoe het werken bij EMMA eruit kan zien. Je krijgt een rondleiding en de kans om kennis te maken met onze collega’s. Zij zullen je meer vertellen over onze projecten en opdrachtgevers.

Na deze inhousemiddag weet je:

  • Hoe het werken bij EMMA er in de praktijk uitziet. Enkele collega's delen hun ervaringen binnen de projecten van EMMA. Ze vertellen over de inhoud van projecten, over de dynamiek van een werkweek en hoe ze samenwerken met hun collega’s en opdrachtgevers.
  • Wat je van ons kunt verwachten wanneer je bij EMMA begint als junior consultant, onderzoeker of redacteur. Je weet hoe je begeleid wordt, welke trainingen en opleidingen je kunt volgen. Kortom, je weet hoe je jezelf kunt ontwikkelen en hoe EMMA je daarbij helpt.
  • Uiteindelijk weet je of werken bij EMMA bij je past en heb je al je vragen kunnen stellen die je wilde stellen.

Tijd en locatie

Het inhoudelijke programma van de inhousemiddag vindt plaats van 14:30 uur tot ongeveer 16:00 uur bij ons kantoor op Wijnhaven 88 in Den Haag. Daarna sluiten we af met een informele borrel, waar we alle gelegenheid hebben om in gesprek te gaan met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor wie?

Deze inhousemiddag is bedoeld voor ambitieuze net- of bijna afgestudeerden die een uitdagende en afwisselende baan zoeken:

  • Die voldoening geeft,
  • die je uitdaagt,
  • waarin je je breed ontwikkelt,
  • in een organisatie waarin je kunt doorgroeien. 

Kom je van het mbo, hbo of wo? Iedereen is welkom. We gaan graag met je in gesprek!

Ben je erbij?

Meld je dan aan via ons aanmeldformulier. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Reinout de Vries (partner Werving & Selectie) of Anne Verschraagen (teammanager EMMA Talent) via sollicitaties@emma.nl.

Wil je meer weten over EMMA?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Dan blijf je op de hoogte van onze projecten en onze visie op maatschappelijke thema's.
Ben je al goed op de hoogte en wil je direct solliciteren? Dat kan hier. Bekijk het profiel van junior medewerker om te zien waar we naar op zoek zijn.