Andrea is een blonde vrouw, ze draagt een zwarte coltrui.

Andrea Wery

Glimlach - Gastvrouw - Dynamisch

Andrea is een van de eerste gezichten die je ziet als je binnenkomt bij EMMA. Als gastvrouw houdt ze zich bezig met iedereen op kantoor een prettig gevoel geven. Van het verzorgen van een dagelijkse, gezonde lunch tot het organiseren van events: Andrea doet het allemaal. En niet te vergeten: ze maakt de lekkerste tosti's van het land. 

Een eigen foodtruck
Andrea heeft haar werkervaring opgedaan in verschillende omgevingen: de horeca, de zorg, fitnessclubs en in het bedrijfsleven. Daarnaast heeft ze een eigen foodtruck: Lynn tosti. Haar bonusdochter Maaike Lynn heeft het syndroom van Down, en het is Andrea’s droom dat Maaike Lynn haar over een paar jaar kan komen versterken in de foodtruck.

Glimlach
Andrea zet in al haar werk graag de schouders eronder. Hard werken en mensen blij maken, daar haalt ze energie uit. Andrea weet de rust te bewaren in een drukke, dynamische omgeving, en doet dit ook eens met een glimlach. Ze bereidt alles tot in de puntjes voor, een goed begin is het halve werk. Wanneer alles duidelijk is van te voren, kan Andrea knallen en draait ze met gemakt events voor meer dan vijftig personen.  Voor haar valt alles bij EMMA op z’n plek, dankzij de fijne collega’s en het mooie, uitdagende werk. 

Achtergrond

  • Andrea heeft vijftien jaar ervaring in de fitnessbranche en runde een tijd lang haar eigen club.
  • Daarnaast heeft ze ervaring als manager in de horeca
  • Ook heeft ze in bedrijfsleven als officemanager gewerkt

wery@emma.nl
 LinkedIn