Bestuur en Governance

De maatschappelijke vraagstukken van onze tijd zijn zo complex en veelomvattend dat ze niet kunnen worden opgelost door overheidsingrijpen alleen, laat staan door één bestuurslaag. Of het nu gaat om de energietransitie, de schuldenproblematiek of drugsdumping; een aanpak die dwars door bestuurslagen en maatschappelijke belangen heen snijdt is onvermijdelijk. Lees hier meer over dit thema

‘Omzien naar elkaar’ betekent iets anders dan miljarden uitgeven

2021 in beeld: de 10 foto's die ons jaar maakten

Een alliantie smeden: zo doe je dat!

De Startersmonitor: inzichten over starters op de woningmarkt

Het herstel van Nederland

Wat is er nodig voor een succesvolle samenwerking? De OvN Zomertour met Ilja van Beest

We moeten vertrouwd raken met burgerfora

Stemmen op een vrouw?

Een schreeuw om nuance

Onze experts op dit gebied

Wesley van der Linden

Foto van Wesley van der Linden. Wesley is een witte man en hij heeft donkerblond krullend haar en blauwe ogen.  Ook heeft hij een kort baardje. Hij draagt een lichtblauwe denim overhemd en een donkergrijze colbert dat lichtgrijze ruiten heeft.
operationeel directeur – verbinder – projectmanager

Jan Maessen

Foto van Jan Maessen. Jan is een witte man met kort donkerblond haar en bruine ogen. Hij draagt een wit overhemd en een taupe colbert.
politicoloog - resultaatgedreven - partner EMMA

Harnold van der Vegte

Foto van Harnold van der Vegte. Harnold is een witte man met donkerblond kort haar en blauwe ogen. Hij glimlacht in de camera en draagt een donkere trui.
bedrijfskundige – filosoof – de juiste vraag

Amir Nazar

Foto van Amir Nazar. Amir is een man van kleur met donkerbruin haar, en gelijk gekleurde ogen en baardje. Hij heeft een donkergroen overhemd aan en lacht in de camera.
diversiteit & inclusie - dialoog-expert - veranderkundige

Pia Dijkstra

Foto van Pia Dijkstra. Pia is een witte vrouw met blauwe ogen en blond haar. Ze lacht op de foto en draagt een bril en een witte blouse.
journalistiek – analytisch – razendsnel