Bestuur en Governance

De maatschappelijke vraagstukken van onze tijd zijn zo complex en veelomvattend dat ze niet kunnen worden opgelost door overheidsingrijpen alleen, laat staan door één bestuurslaag. Of het nu gaat om de energietransitie, de schuldenproblematiek of drugsdumping; een aanpak die dwars door bestuurslagen en maatschappelijke belangen heen snijdt is onvermijdelijk. Lees hier meer over dit thema

Een alliantie smeden: zo doe je dat!

De Startersmonitor: inzichten over starters op de woningmarkt

Het herstel van Nederland

We moeten vertrouwd raken met burgerfora

Stemmen op een vrouw?

Een schreeuw om nuance

Van Aruba naar Amsterdam: Kopzorgen van Caribische jongeren in Nederland

Onze experts op dit gebied

Maarten Fluit

Foto van Maarten Fluit. Maarten is een witte man met kort grijs/zwart haar en een grijs/zwart baardje. Hij draagt een lichtblauw overhemd en lacht in de camera.
strategie – dynamiek – partnerships

Amir Nazar

Foto van Amir Nazar. Amir is een man van kleur met donkerbruin haar, en gelijk gekleurde ogen en baardje. Hij heeft een donkergroen overhemd aan en lacht in de camera.
diversiteit & inclusie - dialoog-expert - veranderkundige

Lidwien van de Wijngaert

Foto van Lidwien van de Wijngaert. Lidwien is een witte vrouw met donkerbruin haar en donkere ogen. Ze heeft haar haren vastgebonden en draagt een roze blouse en een rode colbert.
communicatiewetenschapper - onderzoeker

Harnold van der Vegte

Foto van Harnold van der Vegte. Harnold is een witte man met donkerblond kort haar en blauwe ogen. Hij glimlacht in de camera en draagt een donkere trui.
bedrijfskundige – filosoof – de juiste vraag

Wesley van der Linden

Foto van Wesley van der Linden. Wesley is een witte man en hij heeft donkerblond krullend haar en blauwe ogen.  Ook heeft hij een kort baardje. Hij draagt een lichtblauwe denim overhemd en een donkergrijze colbert dat lichtgrijze ruiten heeft.
operationeel directeur – verbinder – projectmanager