operationeel directeur – verbinder – projectmanager

vanderlinden@emma.nl
LinkedIn

The Devil is in the detail. EMMA is een bedrijf waar je als medewerker een persoonlijk cadeau krijgt als je jarig bent. Wesley weet altijd precies wat dat cadeau moet zijn. Waarom? Omdat Wesley je kent, weet wat je motiveert en de tijd voor je neemt. Het is een van de redenen waarom Wesley zo’n goede operationeel directeur is.    

Iets moois 

Wesley doet de werkverdeling binnen EMMA. Plat gezegd: hij zet medewerkers op projecten. Maar Wesley maakt daar iets moois van. Hij kijkt eerst goed naar de expertises, inhoudelijke kennis en persoonlijkheden van de teamleden. En koppelt ze dan aan de voor hen geschikte opdrachten. Resultaat? Geïnspireerde EMMA’s en tevreden opdrachtgevers.  

Tactvol en beslist 

Het fundament voor Wesley’s rol als operationeel directeur is zijn jarenlange ervaring als projectmanager. Organisatie, planning, uitvoering, afronding - Wesley doorgrondt de essentiële onderdelen van een succesvol project. Dat maakt niet alleen dat hij nog steeds graag projecten leidt. Maar ook dat hij zijn collega’s graag – tactvol maar beslist – adviseert bij hun projecten.  

Weet dingen 

Daarnaast – of even tussendoor – kun je het met Wesley over alles hebben. Over politiek in de polder of de vorming van de moderne wereld in de negentiende eeuw. Maar ook over zijn collectie bustes van Winston Churchill, old skool hiphop en waar je voor weinig geld goed gemaakte pakken koopt. Wesley weet dingen. 

Achtergrond 

  • Ruim 13 jaar werkervaring in de bureauwereld 

  • Management van verandering (RSM Erasmus) 

  • Adviesvaardigheden (ICM) 

  • Communicatie (Inholland)