Foto van Wesley van der Linden. Wesley is een witte man en hij heeft donkerblond krullend haar en blauwe ogen.  Ook heeft hij een kort baardje. Hij draagt een lichtblauwe denim overhemd en een donkergrijze colbert dat lichtgrijze ruiten heeft.

Wesley van der Linden

Adviseur – Procesregisseur – Projectmanager

Wesley helpt jou bij het maken van keuzes. Dit doet hij door de vraag achter de vraag helder te krijgen. Door zijn communicatieachtergrond en ervaring met verandermanagement weet hij goed de behoeften van de opdrachtgever en stakeholders te doorgronden.

Maar het blijft niet bij doorgronden en begrijpen: wanneer de vraagstelling helder is zorgt Wesley voor concrete werkprocessen en oplossingen. Daarin schuwt hij niet om om hulp te vragen en mensen met elkaar te verbinden. Want: processen hebben een goede, heldere afstemming nodig. Dit doet Wesley tactvol, maar beslist. Zodat het proces helder blijft en iedereen zijn werk goed kan doen

Klokwerk
Dit maakt Wesley een uitstekende procesregisseur en projectmanager. Hij weet zich complexe maatschappelijke opgaven snel eigen te maken en eigenaarschap te tonen. Want: grote maatschappelijke opgaven werken als een soort klokwerk, bestaand uit allerlei tandwielen. Wesley zorgt ervoor dat de tandwieltjes zo snel en soepel mogelijk draaien.

Wesley heeft deze skills verder aangescherpt als operationeel directeur van EMMA. Hij was onder andere verantwoordelijk voor de werkverdeling en houdt dus altijd rekening met planning, expertise en resultaat.

Weet dingen
Daarnaast –kun je het met Wesley over alles hebben. Over politiek in de polder of de vorming van de moderne wereld in de negentiende eeuw. Maar ook over zijn collectie bustes van Winston Churchill, old school hiphop en waar je voor weinig geld goed gemaakte pakken koopt. Wesley weet dingen.

Achtergrond 

  • Ruim 16 jaar werkervaring in de bureauwereld 

  • Management van verandering (RSM Erasmus) 

  • Adviesvaardigheden (ICM) 

  • Communicatie (Inholland) 

vanderlinden@emma.nl
LinkedIn