financiën - zakelijk én sociaal

venster@emma.nl
LinkedIn

Nieuwsgierig, sociaal aangelegd en altijd benieuwd naar de menselijke kant van het verhaal. Verliest daarbij nooit de zakelijke processen die zo belangrijk zijn in zijn werk als projectadministrateur uit het oog. Rick zorgt dat planningen up-to-date blijven en haalt waardevolle informatie uit de projectadministratie.

Hij was jarenlang voorzitter van de ondernemingsraad van de grootste belegger in Rotterdam. Vormde hier zijn interesse in de verhouding tussen de zakelijke en de sociale kant van het leven. Gelooft in het zoeken naar gedeelde belangen. Om samen aan een betere, duurzamere, inclusievere en eerlijkere wereld te werken.

Na werktijd gaat Rick graag de wereld in, kijkt wat er buiten de deur afspeelt. Van een culturele avond bij een filmfestival tot luieren op het strand of een flinke workout in de sportschool. Rick vindt het allemaal leuk. Het mooist vindt hij het om met vrienden nieuwe herinneringen te maken, op wat voor manier dan ook.

Drijfveer: samen een betere, duurzamere, inclusievere en eerlijkere wereld maken
Specialisatie: informatiewensen van verschillende groepen concretiseren
Werkte eerder bij: een bedrijfstakpensioenfonds voor de Vleeswaren Industrie en bij Robeco als teamleider accounting. Behalve bij EMMA werkt Rick ook parttime op de financiële afdeling bij de Van Leer Group Foundation in Den Haag.