Foto van Reinout de Vries. Reinout is een witte man met kort krullend bruin haar, een kort donker baardje en blauwe ogen. Hij heeft een geruit lichtblauwe overhemd aan en een donkerblauwe colbert. Hij heeft ook een bril op.

Reinout de Vries

energietransitie - participatie - partner EMMA

Bevlogen adviseur en partner van EMMA. Bedenkt originele oplossingen en voert ze uit. Is een teamspeler pur sang. Laat mensen in hun waarde. Meer dan dat, hij laat ze stralen in hun expertise. Opdrachtgevers zien en waarderen dat. Reinout is wat je noemt een kind van EMMA: hij verwerkt een combinatie van off- en online advies op een natuurlijke wijze in een strategie.

Beschikt over een mooie relativerende humor, waarna meestal een rake analyse volgt. Timmert in zijn vrije tijd politiek aan de weg. Weet daardoor hoe die hazen lopen, wat hem een nuttige voorsprong geeft in advies en uitvoering. Representeert EMMA regelmatig op podia. Vindt daarnaast nog tijd om van Dam tot Dam te lopen of de Amstel Gold Race te fietsen.

Drijfveer: Ingewikkelde maatschappelijke uitdagingen terugbrengen tot heldere dilemma's.
Specialisatie: strategisch communicatieadvies
Werkte eerder als: communicatieadviseur bij Politiek Online en als journalist bij Novum Nieuws. Was landelijk voorzitter van de Jonge Democraten.
Extra: was fractievoorzitter D66 Amsterdam Zuid

devries@emma.nl
LinkedIn