Merel is een witte vrouw met kort bruin/rood haar

Merel Eeckelaer

Nieuwsgierig – Betrokken – Georganiseerd

Typering

Waarom morgen als het ook vandaag kan? Als echte Rotterdamse steekt Merel graag haar handen uit de mouwen en voor uitstellen is ze allergisch. Dit zorgt ervoor dat zij in een korte tijd veel werk kan verzetten. En dat is alleen maar goed, want Merel ziet graag snel resultaat. Hierbij verliest zij de mens niet uit het oog: ze vraagt door tot de kern naar boven komt. Want: pas als je een volledig beeld hebt van de vraag kan je nadenken over de vervolgstap, daar is zij zeker van.

Geïnteresseerde vragensteller

Merel heeft een brede interesse. Naast haar fascinatie voor de mens en menselijk gedrag, is ze geïnteresseerd in politiek, natuur en mentaal en fysiek welzijn. Maar ze maakt ook heel graag een praatje over mode, muziek of films en over kunst in de breedste zin van het woord. Met haar nieuwsgierige aard kan zij zich snel in een nieuw onderwerp verdiepen en zich informatie makkelijk eigen maken.

Overzicht en planning

Ben je het overzicht kwijt? Of weet je niet waar te beginnen? Merel schiet je graag te hulp. Ze werkt van nature werkt gestructureerd en weet een hulpvraag om te zetten in duidelijke actiepunten. Haar heldere communicatiestijl zorgt ervoor dat projecten overzichtelijk verlopen en afspraken worden nagekomen. En daarna, de mouwen opstropen en aan de slag!

Achtergrond

  • Bachelor Algemene Cultuurwetenschappen (Erasmus Universiteit Rotterdam)
  • Master Media en Journalistiek (Erasmus Universiteit Rotterdam)
  • Museum Boijmans Van Beuningen: marketing en communicatie
  • Erasmus Universiteit Rotterdam:
  • projectmanagement, communicatie & webredactie en studentbegeleiding

eeckelaer@emma.nl
LinkedIn