communicatieadviseur - doorzetter – structuur

guldemond@emma.nl
LinkedIn

Afspraak is afspraak  

Floor heeft een soft spot voor wat je noemt de ‘echte verhalen van echte mensen’. Die raken haar en vertaalt ze in communicatieadvies op praktisch en strategisch niveau. Vanuit haar grote interesse voor de wereld om haar heen, mag je haar gerust empathisch noemen. Maar noem haar niet soft. Bij Floor is afspraak, afspraak. Is doorzetten de dagelijkse gang van zaken. En zijn structuur en kwaliteit de norm voor alles. Of het nu gaat om een nieuwsbrief, een website, een bewonersbijeenkomst of een congres met de Koningin erbij. 

Het echte verhaal 

Woordvoerders die namens een organisatie een boodschap brengen? Passé! Ervaringsdeskundigen die hun persoonlijke verhaal vertellen? Dan heb je Floor! Zo kun je niet alleen andere mensen inspireren. Je kunt zelfs troost en houvast bieden. Floor brengt die verhalen met alle liefde in stelling. Of dat nu is in turbulente wereld van het onderwijs. Of de wereld van de schuldhulpverlening. 

Kom uit je schuld 

In de campagne ‘Kom uit je schuld’ staan mensen met schulden centraal, die de moed opbrengen om hun levensverhalen te delen. Zo moedigen ze andere mensen met geldzorgen aan om er vooral over te praten. Floor voerde vele kennismakingsgesprekken met deze ‘ambassadeurs’ en begeleidt hen bij hun optredens. Floor: ‘Stuk voor stuk prachtige mensen met aangrijpende verhalen. Ik ben dan zo dankbaar dat dit mijn werk is. Echt: wauw.’ 

Floor deelde haar ervaringen en geleerde lessen van deze campagne in deze webinar.

Opleidingen  

  • Strategisch communicatieadviseur (c) – SRM, 2019 

  • Public International Law (internationaal publiekrecht) in Leiden, 2012 

  • Politicologie in Amsterdam, 2010. 

Werkervaring  

  • Sales en marketing manager bij The Continuity company in Amsterdam  

  • Projectleider van de Serious Swim voor het Rode Kruis (afdeling Amsterdam) 

  • Adviseur bij ERAC – European and Regional Affairs consultants 

  • Stage gelopen bij de Permanente vertegenwoordiging van Nederland bij de Raad van Europa – 2011.