communicatieadvies - social

guldemond@emma.nl
LinkedIn

Floor is politicoloog en heeft een master internationaal publiekrecht. Liep na haar studie stage bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Straatsburg en was veelvuldig te vinden in Oost-Europa. Is nog steeds regelmatig in het buitenland om daar nieuwe inspiratie op te doen.

Floor heeft allround communicatie ervaring waaronder de nodige ervaring met het opzetten van netwerken. Eigenzinnig en doortastend. Schrijft heldere communicatieplannen en voert deze uit. Voelt zich als een vis in het water op social media, kan snel schakelen en is een betrouwbare projectleider. Ze is nieuwsgierig naar de wereld om haar heen en geeft niet snel op. Zit bij EMMA dus helemaal op haar plek.

Houdt naast haar werk bij EMMA van nieuwe steden ontdekken, dansen (liefst op George Michael & Simply Red) en van een goed glas wijn. Is vanwege haar Brabantse komaf ook niet vies van een portie bitterballen.

Drijfveer: Open en eerlijke communicatie; no non-sense. Vindt het daarnaast belangrijk dat alle stakeholders in een proces worden gehoord. Pas dan creëer je een product waar iedereen achter staat.
Specialisatie: projectmanagement, snel schakelen, social media, mensen verbinden en creatieve ‘out of the box’ oplossingen bedenken.
Werkte eerder als: sales en marketing support manager bij TCC Global, projectleider Serious Swim bij het Rode Kruis Amsterdam en als adviseur bij ERAC.