Charisa is een witte vrouw met een bril en blond stijl lang haar

Charisa van Marle

Online marketeer - manusje van alles

Charisa is als online marketeer van alle markten thuis en trekt daarom een breed assortiment aan projecten naar zich toe. Ze is leergierig, houdt van afwisseling binnen haar werk en is erg gedreven. Bij EMMA pakt ze alles op wat op haar pad komt: van online marketing tot bijeenkomsten organiseren en administratieve taken. Charisa is sociaal en sterk in communiceren waardoor ze goed samenwerkt met collega’s. Maar ook zelfstandig vermaakt zij zich prima.

Manusje van Alles

Charisa houdt zich dagelijks bezig met het onderhouden van de social mediakanalen van verschillende klanten. Ook onderhoudt ze hun mailboxen, hun websites en vindt ze het leuk om mee te denken over campagnes. Dankzij deze werkzaamheden kent ze onder andere goed de weg binnen Adobe, Wordpress, Canva en CMS-systemen. In haar werkzaamheden kan ze goed haar creativiteit kwijt.

Achtergrond

Charisa is afgestudeerd als secretaresse en heeft daarna ze een switch gemaakt naar de online marketing-wereld. Na het volgen van een training is ze aan de slag gegaan bij verschillende opdrachtgevers. Na een halfjaar is ze bij EMMA komen werken, waar ze haar opgedane kennis en ervaring dagelijks inzet en zich kan blijven ontwikkelen.

vanmarle@emma.nl
LinkedIn