Foto van Anne Verschraagen. Anne is een witte vrouw met middellang golvend bruin haar en bruine ogen. Ze draagt een donkerblauwe colbert en een donkere blouse.

Anne Verschraagen

adviseur - participatie - samenwerking

Zeg je aanpakker, dan zeg je Anne. Niet alleen in haar werk bij EMMA, maar ook in het dagelijks leven voelt Anne zich verantwoordelijk voor de mensen en wereld om zich heen. Ze is  een ervaren adviseur op het gebied van communicatie, participatie en samenwerking.  

Complexe processen
In grote, complexe projecten is Anne op haar best. Anne verbindt in haar projecten de overheid met burgers, maatschappelijke- en belangenorganisaties door het gesprek en de samenwerking te organiseren. In al deze projecten weet Anne verschillende partijen en belangen een passende rol te geven. En laten we het tempo niet vergeten: Anne weet processen in beweging te houden, zonder de onderliggende behoeften uit het oog te verliezen. Ze stelt de juiste vragen en schakelt makkelijk tussen verschillende taken en rollen, van projectleiding en strategie tot gespreksbegeleiding en het opstellen van een communicatieplan. 

Op dit moment werkt Anne vooral aan opdrachten die over Ruimte en Wonen gaan. Dit is volgens haar een van de meest complexe opgaven van deze tijd. Ruimte is schaars en er moeten ingewikkelde keuzes gemaakt worden, waarin allerlei belangen en mensen meegenomen moeten worden. En laat dit nou precies zijn waar Anne warm van wordt.

Betrokken
Anne werkt niet alleen aan maatschappelijke opgaven voor overheden, ze is ook nauw betrokken bij de groei en ontwikkeling van EMMA. Anne snapt goed wat mensen nodig hebben en combineert dit makkelijk met zakelijke aspecten in haar rol als manager van EMMA Talent, het team van junioren. 

Specialisatie: dialoog, participatie en samenwerking  
Werkte eerder als: communicatieadviseur, project- en procesmanager 

verschraagen@emma.nl
LinkedIn