Foto van Anne Kroese. Anne is een witte vrouw met donkerblond haar, dat op deze foto los hangt. Ze heeft een wit jasje aan en draagt turquoise oorbellen.

Anne Kroese

verbinder – hoofd, hart en handen

Anne werkt altijd vanuit hoofd, hart en handen. Ze gelooft dat al deze aspecten een plek hebben bij maatschappelijke vraagstukken. Alleen zo kom je tot oplossingen die worden ingebed en geaccepteerd door de betrokken partijen. Je moet dus kunnen begrijpen wat er speelt, voelen wat dat voor de ander betekent, om vervolgens te handelen. En daadwerkelijk ervaren wat de oplossing betekent voor de omgeving.

Verbinding tussen strategie en uitvoering

In haar werk gaat Anne op zoek naar de verbinding; tussen strategie en uitvoering. Daarvoor gebruikt ze haar creativiteit, praktische mentaliteit en natuurlijke nieuwsgierigheid. Denken en doen moeten beide een plek hebben in het werk van Anne. Er mag gerust gedacht worden, maar Anne is een van de eerste die roept ‘zullen we nu aan de slag gaan?’

Het aardbevingsdossier

De afgelopen jaren is Anne in Noord Nederland betrokken geweest bij het aardbevingsdossier, in de rol als strategisch adviseur. Een maatschappelijk probleem dat enkel op te lossen is vanuit verbinding, vertrouwen en durven pionieren – eigenschappen waar Anne in gelooft.

kroese@emma.nl
LinkedIn