Oriënteer je je op een baan na je studie? Bij EMMA werken we samen met overheid en burgers aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. We doen (toegepast) wetenschappelijk onderzoek, geven strategisch advies, organiseren participatieve processen (waaronder burgerberaden) en maken inspirerende content, zoals fotoverhalen en podcasts. Ben je benieuwd aan wat voor projecten en voor welke opdrachtgevers we allemaal werken? Kom dan met ons kennismaken op vrijdag 29 september! Wij zorgen voor een hapje, drankje én natuurlijk een interessant programma. 

Wat kun je verwachten?

We beginnen de middag met een presentatie over wat we allemaal bij EMMA doen en hoe een typische werkweek eruit zou kunnen zien. Je krijgt een rondleiding en kunt gelijk kennismaken met de projecten die we doen, opdrachtgevers waar we voor werken en collega’s.
Na deze inhousedag weet jij:

  • Hoe het werken bij EMMA eruitziet. Een aantal collega’s vertellen jou over hun ervaringen binnen de verschillende teams van Talent, Advies, Onderzoek en Makers & Studio, met welke opdrachtgevers ze werken en welke impact zij maken met hun werk. En natuurlijk ook waarom het zo leuk is om bij EMMA te werken!
  • Welke begeleiding jij kunt verwachten op de werkvloer als je bij EMMA begint, wat je gaat leren en hoe je je talenten bij ons kunt inzetten. 

Daarnaast is er genoeg ruimte om vragen te stellen aan toekomstige collega’s tijdens de inhousemiddag zelf én de borrel. 

Tijd en locatie

Het inhoudelijke programma van de inhousemiddag is van 14:30 uur tot ongeveer 16:00 uur bij Wijnhaven 88 in Den Haag. Daarna sluiten we af met een gezellige borrel waar je al je vragen kunt stellen onder het genot van een hapje en een drankje. 

Ben jij erbij?

Meld je dan aan via ons aanmeldformulier, deze vind je hier. Leuk om je te ontmoeten! Heb je nog vragen, stel die dan aan Reinout de Vries (partner Werving & Selectie) of Anne Verschraagen (teammanager EMMA Talent) via sollicitaties@emma.nl

Wil je meer weten over EMMA? 

Je kunt je hier aanmelden voor onze nieuwsbrief. Op die manier houden we je op de hoogte van onze projecten en onze ideeën over maatschappelijke thema’s. Ben je al goed op de hoogte en wil je gelijk solliciteren? Dat kan hier. Bekijk het profiel junior medewerker om te zien waar we naar op zoek zijn.

 

 

Gemaakt door
Foto van Reinout de Vries. Reinout is een witte man met kort krullend bruin haar, een kort donker baardje en blauwe ogen. Hij heeft een geruit lichtblauwe overhemd aan en een donkerblauwe colbert. Hij heeft ook een bril op.

Reinout de Vries

energietransitie - participatie - partner EMMA
Klimaat en Energie
Foto van Anne Verschraagen. Anne is een witte vrouw met middellang golvend bruin haar en bruine ogen. Ze draagt een donkerblauwe colbert en een donkere blouse.

Anne Verschraagen

adviseur - participatie - samenwerking
Bestuur en Democratie
Ruimte en Wonen