Een transitie betekent een grote omschakeling. Maar hoe kom je zover? Hoe kom je van droom naar werkelijkheid? In de derde en laatste aflevering van de podcast In Vervoering, bellen Linda de Veen en Tim de Jong niet met één, maar met twéé ministeries. En ze vragen Tim Houter zelf, of hij zich gesteund voelt om HARDT’s grote droom waar te maken: een Europees hyperloopnetwerk.

Ook krijgt Linda een voorproefje van hoe een ritje in de hyperloop eruit zal zien. Razendsnel van Amsterdam naar Berlijn, dat klinkt goed. Maar kun je met die snelheden eigenlijk wel je kopje koffie meenemen? Kortom: hoogste tijd voor de laatste aflevering van In Vervoering: Razendsnel, in kleine stappen. Luister ‘m nu!

linda in de proefopstelling van de hyperloop

'In Vervoering' is een podcast, die we maken voor Overheid van Nu, hét platform over interbestuurlijk samenwerken.

Luister nu de laatste aflevering van 'In Vervoering', een podcast over transities

Luister de aflevering via SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts of zoek op ‘In Vervoering’ in je favoriete podcastapp. Daar is ook de trailer en aflevering 1 van de podcast te vinden.

 

Gemaakt door

Linda de Veen

Foto van Linda de Veen. Linda is een witte vrouw met lang, rood, krullend haar en lichte ogen. Ze heeft een donkergroene colbert aan en een grijs shirt.
ANNE – media-analyse – burgerparticipatie 

Tim de Jong

Tim de Jong is een witte man met blauwe ogen en kort blond haar
psycholoog – hoofdredacteur emma.nl – maker

Inspiratie over Klimaat en Energie?

Ontvang een paar keer per jaar een inzicht, publicatie, of tip voor een bijeenkomst.