EMMA – Experts in media en Maatschappij – is op zoek naar een startende, tech-savvy, audiovisuele alleskunner. Vanuit onze nieuw opgerichte ‘Studio EMMA’, werken we aan allerlei audiovisuele producten voor onze klanten en voor debatpodium ‘De Tussenruimte’.

In de nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en productie van onder andere live webinars, video-interviews en podcasts. Je overlegt met collega’s en opdrachtgevers over de technische mogelijkheden, en geeft vervolgens ook uitvoering aan de audiovisuele productie. Studio EMMA is nog jong: bijna een half jaar. Je hebt dus ook alle ruimte om te pionieren en mee te denken over nieuwe audiovisuele producten, om die vervolgens ook te ontwikkelen.

Wat wij verwachten 

 • Affiniteit met techniek in de brede zin van het woord, specifiek met audiovisuele techniek zoals (video)camera’s en microfoons; 
 • Het makkelijk eigen kunnen maken van nieuwe softwarepakketten. Zo werken we nu met Open Broadcasting Software (OBS) voor het produceren van webinars, maar kan dit in de toekomst veranderen; 
 • Stressbestendigheid. Je vindt het leuk om – soms onder druk – een mooie productie neer te zetten; 
 • Ondernemerschap in je werk. Het is je tweede natuur om na te denken over hoe processen en producten nog beter kunnen, en geeft daar ook vervolg aan. 
 • Dat je accuraat en grondig te werk gaat. 
 • Een open en communicatieve houding richting onze adviseurs en onze klanten; 
 • MBO niveau 4 / HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met het maken van audiovisuele producties

Wat je gaat doen 

In de functie ben je betrokken bij het gehele proces dat komt kijken bij het maken van een audiovisuele productie. Daarnaast denk je mee over de verdere ontwikkeling van Studio EMMA:

 • Advisering van collega’s en klanten over technische mogelijkheden 
 • Het procesmatig en technisch voorbereiden van uitzendingen en opnames vanuit Studio EMMA 
 • De technische uitvoering / productie van uitzendingen en opnames; 
 • Ontwikkeling en innovatie van het productportfolio van Studio EMMA; 

Voor een indruk van de producties die de afgelopen maanden vanuit Studio EMMA zijn gemaakt, zie: 

Ben je deze alleskunner die ons helpt om Studio EMMA naar het volgende niveau te tillen? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Dit is EMMA

EMMA is een onderzoeks-, advies- en participatiebureau in het hart van (politiek) Den Haag. Wij zoeken, vinden en formuleren de oplossingen voor de maatschappelijke vraagstukken van vandaag en morgen. We zijn ervan overtuigd dat de oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken alleen maar samen met inwoners, overheid, markt en kennisinstellingen tot stand kunnen komen. Onze opdrachtgevers zijn overheden, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Meer informatie kun je vinden op www.emma.nl. Werken bij EMMA kenmerkt zich naast deze inhoud door veel zelfstandigheid en een informele werksfeer. Ook zijn er ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Wat moet ik doen als ik interesse heb 

Interesse in deze functie? Stuur je CV en motivatie uiterlijk 22 februari naar sollicitaties@emma.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Jan Maessen, 06-50919753. De sollicitatieprocedure vindt plaats in twee gespreksrondes.