Hoe transformeer je een groep mensen naar een community? Wat is daarvoor nodig?

Samenwerken moeten we allemaal. In je eigen team, met andere collega’s, opdrachtgever en andere partijen. En dat is soms best een uitdaging. Community Ontwikkeling leidt tot het verstevigen van duurzame relaties en daarmee ook tot betere samenwerking. Want in een community is er meer betrokkenheid, eigenaarschap, leiderschap, open dialoog, verbinding, meer werkgeluk en talentontwikkeling.

Waar gaan we mee aan de slag?

Hoe transformeer je een groep mensen naar een community? Wat is community ontwikkeling precies en hoe kun je het toepassen binnen jouw organisatie, team of project? Daarover gaan we met elkaar in gesprek. Hierbij focussen we op het talent van mensen. Hoe versterk je wat er al goed gaat, in plaats van te focussen op wat er mis gaat?

Voor Wie?

Er is plaats voor maximaal 9 mensen. Deelname is gratis. Voor iedereen die met en voor groepen mensen werkt en mensen in beweging wil krijgen.

Door wie?

Jasper Wegman. Oprichter van de Stichting Che Amigo, senior-Adviseur en community bouwer. In het boek Leiderschap in mijn community vertelt Jasper zijn ervaringen van 15 jaar kleinschalige ontwikkelingsprojecten in  prachtige en fragiele gebieden in Zuid-Amerika. Centrale vraag: hoe krijg je een kwetsbare community in beweging?
 

Wil jij erbij zijn? Meld je aan!

Heb je problemen met aanmelden of een andere vraag? Klik dan hier, dan helpen we je graag verder.