Collaboratieve vormen van wonen staan hoog op de agenda bij de Gemeente Den Haag. In dat kader organiseren Project Together! en EMMA samen de filmvertoning “Project Together! The Movie”, die laat zien wat de meerwaarde van collaboratieve woonvormen is, en welke barrières de groei van deze woonvorm nog belemmert. Kom langs en kijk de film met ons! Na een feestelijke vertoning van de film is er ook ruimte voor vragen en discussie met de filmmakers, het projectteam, vertegenwoordiging vanuit de Gemeente Den Haag en Arie Lengkeek, de auteur van ‘Operatie Wooncoöperatie’.

Project Together the future of living

Project Together! is een initiatief van de TU Delft, Inbo architecten, Gemeente Delft, Platform31 en Gemeente Den Haag. Het zet zich in voor kennisverrijking en deling op het gebied van alternatieve woonvormen waarbij delen en collectiviteit centraal staan. Eind 2021 werd dit programma georganiseerd met een rijk scala aan partners, dat in vogelvlucht wordt geïllustreerd in de film.

Programma

17:00-17:15      Inloop

17:15-17:25      Welkom en introductie Project Together!

Darinka Czischke (TU Delft)

17:25-17:30      Voorwoord “Project Together! The Movie”

Filmmaker Eric Creemers

17:30-18:00      Vertoning “Project Together! The Movie”

18:00-18:30      Q&A: de toekomst van collaboratief wonen

Met moderator Jeroen Laven (gemeente Den Haag) en sprekers Darinka Czischke (TU Delft), Arie Lengkeek (auteur “Operatie Wooncoöperatie”), Eric Creemers (filmmaker), Tanja Morsheim (Platform 31) en Arjen Piëst (Gemeente Den Haag).

18:30-19:00      Borrel

Wil jij erbij zijn? Meld je aan!

Heb je problemen met aanmelden of een andere vraag? Klik dan hier, dan helpen we je graag verder.