Ben jij klaar met pleisters plakken? Wegkijken of juist alleen het positieve belichten? Mathilde Maas Kuper schreef een boek voor leiders die willen werken met en aan de werkelijke oorzaak: verwaarloosde en slecht gemanagede pijn. Op 5 maart presenteert ze haar boek 'De verfrissende smaak van zure appels' bij EMMA. Meld je nu aan!

Incapabel pijnmanagement leidt tot ongewenste situaties in teams en organisaties. Bij je mensen: hardnekkige gedragspatronen, weerstand, psychologische onveiligheid of gebrek aan vertrouwen. In de organisatie: ondermijning van de besluitvaardigheid, het innovatievermogen en de veranderkracht. Door slecht pijnmanagement worden doelen en ambities niet gehaald.

Heb je het nooit zo bekeken? Neem dan deel aan de online boeklancering. Mathilde gaat daar, onder begeleiding van dagvoorzitter Jasper Wegman, met twee directeuren in gesprek over waar zij pijn zien en tegenkomen in hun werk. Hoe gaan ze daarmee om? En waarom is het zo belangrijk om die pijn goed te managen?

Het is natuurlijk ook een feestelijk moment, waarop uitgever Monique Lindzen haar motivatie en het belang om juist dit boek op de markt te brengen deelt. Via een boektrailer krijg je ook een inkijkje in het boek.

Programma

15:45 Online inloop

16:00 Welkom door dagvoorzitter Jasper Wegman

Interview met Mathilde Maas Kuper over het waarom van dit boek

Peter Smink (DG Belastingen)*, Anouk Talitsch (reorganisatie advocaat) en Hans Verkerk (Commercieel directeur Reisbalans) zijn te gast voor een ronde tafel gesprek over organisatiepijn

Q&A via de chat met de gasten en het publiek

Een pleidooi van Froukje Verdam dat dokters in hun opleiding ook moeten leren omgaan met tegenslagen.

Monique Lindzen (uitgever bij Van Duuren Management) vertelt haar motivatie en het belang om juist dit boek op de markt te brengen

17:00 Afsluiting en opening online gesprek met de auteur

17:30 Afronding programma

Kan je niet wachten?

Je kunt het boek al voor 5 maart in huis hebben. Reserveer nu een exemplaar bij Managementboek.nl.

Als een van de eerste lezers nodig Mathilde je ook uit voor een gratis online Q&A. De link om hierbij aan te sluiten vind je op de boekenlegger in jouw bestelde boek.

Met de aanmelding geeft u EMMA toestemming uw contactgegevens met Mathilde Maas Kuper te delen.

*N.B. onder voorbehoud dat de politieke agenda het toelaat

Wil jij erbij zijn? Meld je aan!

Heb je problemen met aanmelden of een andere vraag? Klik dan hier, dan helpen we je graag verder.